DE REKERE 2.0

Bestuur

De Rekere wordt aangestuurd door een stichting. Het onafhankelijke stichtingsbestuur, dat uit vrijwilligers bestaat, is verantwoordelijk voor de exploitatie van het gebouw. Er is geen winstoogmerk, dat merk je aan de tarieven.

De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door de zakelijk beheerders en vele vrijwilligers.

Stichting de Rekere 2.0 is opgericht in 2013, het bestuur bestaat uit:

  • Willem van Douwen (voorzitter en de portefeuille Sociale- & Wijkactiviteiten)
  • Carla Vermeulen (portefeuille Vrijwilligers)
  • Geerten Bousma (portefeuille Horeca)
  • Rob Heemskerk (portefeuille Gebouw & Onderhoud)
  • Erik de Mink (portefeuille Vaste verhuur en Communicatie)

Het bestuur zoekt een secretaris en een penningmeester. Deze functies -die nu ad interim worden ingevuld- worden net zoals de andere bestuursfuncties door vrijwilligers uitgevoerd.

Het bestuur is bereikbaar via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vast team van betrokken mensen

De Rekere is elke werkdag van 09.00 – 17.00 uur geopend. Daarnaast zijn er regelmatig ’s avonds en in de weekenden bijeenkomsten. Tijdens kantoortijden – en soms in de avonduren – staat een professioneel team klaar om bezoekers wegwijs te maken. ’s Avonds en in de weekeinden zorgen vrijwilligers er voor dat de zaken gesmeerd lopen.

Bedrijfsleider Peter Baak is eerste aanspreekpunt in het wijkcentrum. Hij richt zijn aandacht op de financiën, het beleid, de huurders en de vrijwilligers. Peter is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Linda Castricum is het gezicht van De Rekere. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en onderhoudt de in- en externe contacten.

David Kater is de flexibele ondersteuner van Peter en Linda. Waar nodig springt hij in met allerlei hand- en spandiensten. Davis is op wisselende tijden aanwezig.

Team De Rekere500

Foto: David, Peter en Linda (v.l.n.r.) maken u graag wegwijs binnen De Rekere.

Ondernemingsplan 2018-2022

Op donderdag 15 maart overhandigde voorzitter Willem van Douwen het eerste exemplaar van het Ondernemingsplan Wijkcentrum De Rekere 2018-2022 aan wethouder Anjo van de Ven. In het plan staan de voornemens voor dit jaar en de ambities voor de komende jaren.

 

 

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.