DE REKERE

Eten en drinken

horeca2 CustomBar

In het hart van het pand staat de centrale bar. Bij de koffie en thee serveren we eventueel eigengemaakt appelgebak of verse koeken. Naast pils tappen we ook seizoensbier. Dankzij de horecavergunning schenken we een uitgebreid assortiment alcoholische drankjes. Een dartbord en twee biljarts maken de bar compleet!

Lekker lunchen

Elke werkdag serveren we van 12.00 – 13.30 uur een verse lunch in het centrale restaurant. Een professionele kok bereidt de gerechten. Hij wordt bijgestaan door cliënten van GGZ Noord-Holland Noord. Die serveren de lunch en zorgen er tevens voor dat het restaurant er elke dag weer keurig netjes uitziet.

Buurtrestaurant Huyswaert

Van dinsdag, donderdag en vrijdag bereiden we tussen 18.00 en 19.30 uur een heerlijke maaltijd. Het menu is afhankelijk van het seizoen. Er is altijd keuze uit twee verschillende diners. De prijs varieert, maar is scherp en bedraagt maximaal € 7,50 voor een hoofd- en een nagerecht. Het kopje koffie na afloop aan de bar is van het huis!

Koken

De professionele keuken is elke werkdag tot 15.00 uur in gebruik, maar kan daarna worden afgehuurd. Je kunt gebruikmaken van alle apparatuur, zoals fornuizen, ovens en stomer, maar ook van pannen, glazen, borden en bestek. Na afloop moet de ruimte schoon worden opgeleverd en de vaat netjes in de afwasmachine!

Resto Van Harte

Elke woensdag maakt Resto van Harte (www.restovanharte.nl) gebruik van de keuken en het restaurant. Dit gezellige buurtrestaurant voor jong en oud serveert een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd. Ondertussen praten de gasten bij met buurtgenoten en ontmoeten ze andere mensen. Regelmatig schuift een professional aan, zoals de wijkagent, of geven organisaties informatie over hun activiteiten.

 

horeca restoVanHarte Custom Eten Custom

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.

Wijkvereniging huiswaard

De wijkvereniging