DE REKERE 2.0

Meedenken over indeling plein

Waar voorheen de leerlingen van het Clusius College hun fietsen stalden, moet komende maanden een aantrekkelijke, multifunctionele buitenruimte ontstaan. Het begin is er. De oude fietsenstallingen zijn weggehaald en er is een fraaie houten overkapping geplaatst.

Over de verdere indeling leven diverse ideeën. Los van een nieuwe rookplek, een plek voor de vuilcontainers en een vaste parkeerplaats voor de Max Mobiel, blijft er ruimte over voor een multifunctioneel plein. Een deel daarvan wordt ingericht als parkeerterrein. Verder zijn er plannen voor een terras, grenzend aan de keuken. Maar ook dan blijft zijn er nog genoeg mogelijkheden om het plein geschikt te maken voor diverse bezoekers.

Meedenken over indeling

Over de concrete invulling van wordt nog nagedacht. Er zijn enkele schetsen gemaakt en diverse ideeën geopperd, maar een besluit is nog niet genomen. Uitgangspunt is in elk geval een plek waar buurtbewoners zich zowel thuis voelen als zich kunnen inspannen/ontspannen. Dat zou mogelijk zijn door het plaatsen van een vaste barbecue, diverse bankjes, mobiele plantenbakken, een tafeltennistafel en wellicht nog andere attributen. Dit voorjaar wil het bestuur werk maken van de buitenruimte. Wie daarover mee wil denken of leuke ideeën heeft, kan die kwijt via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plein I Klein

Plein II Klein

Ruimte reserveren

Via dit formulier kunt u een ruimte reserveren voor uw feest, vergadering of activiteit.

Aanmelden vrijwilligers

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, wil jij ons daarbij helpen? Meld je dannu aan.

Informatie aanvragen

Heb je vragen? Schroom niet en stel ze aan ons.